Reviews La Plagne

Skiweather.eu

Ski resort ratings

Ski resort ratings for La Plagne compared to all other ski resorts. Based on 260 reviews.

Overall 77 Skiing 80Skiregion 83
NoviceAdvancedExpertOffpisteSnow-sure
7.8 6.98.1 7.68.3 7.77.9 7.17.8 6.8
FamilyAtmosphereNatureWalkingLifts
7.9 7.67.4 7.86.6 6.77.1 7.76.1 7.0
Variety slopesSnowparksCrosscountrySlope preparationSlope orientation
7.9 7.19.0 7.39.0 7.58.0 7.68.0 8.7
RestaurantsSki-in/outAccessEnvironmentFriendliness
8.0 7.78.0 7.610.0 7.46.0 7.38.0 7.5

7.4 La Plagne, Savoie

Novice
8
Advanced
8
Expert
7
Offpiste
8
Snow
7
Lifts
8
Family
8
Ambiance
7
Nature
7
Walking
6

We stayed in Hotel Turquoise in La Plagne in April 2007. Great resort for all levels! As a family we found everything to our liking, loads of uncrowded runs to choose from. Maybe the ultimate expert will find it a a little more unsatisfiying that us. Very pretty resort with some lovely restaurants to stop off at. Ski school was great, very good instruction. In terms of queues - they only occur when the ski schools are heading off around 9.30am. English spoken in most places and found the locals very friendly. Overall brilliant, both the hotel and resort exceeded expectations. We will be back!

Expensive resort Diverse ski area

Review by Christine from London on Monday Nov 19th. Visited La Plagne in april 2007 as family

7.4 La Plagne, Savoie

Novice
8
Advanced
8
Expert
8
Offpiste
8
Snow
8
Lifts
7
Family
7
Ambiance
7
Nature
7
Walking
6

Het Skigebied is fantastisch. Ski al mijn hele leven, maar de diversiteit aan skimogelijkheden die dit gebied kent heeft overweldigend, nergens vind je zoveel diversiteit in 1 skigebied. Off-piste mogelijkheden, skiën van heuvels, door de bossen, gletsjer afdalingen. Je vind het hier! Alle mogelijkheden, zowel voor beginners als gevorderden. Toch vind ik als gevorderde skiër dat Les Arcs meer aanbod heeft aan pistes met een zwaardere moeilijkheidsgraad. Hellaas was “Aiguille Rouge” een van de meest spectaculaire zwarte pistes ter wereld gesloten. Les Arcs richt zich meer op de sportieve skiër. Dat merk je aan de bewegwijzering, pistes en de bouwstijl. Het aandoen van beid

Large ski area Limited nightlife

Review by Anne from Vaals on Thursday Oct 4th. Visited La Plagne in january 2007 as couple

6.9 La Plagne, Savoie

Novice
8
Advanced
8
Expert
7
Offpiste
8
Snow
7
Lifts
7
Family
7
Ambiance
6
Nature
6
Walking
5

Ski gebied is helemaal top. Bij de liften vriendelijk personeel. Van alle La Plagne dorpen is Belle plagne het leukst.Het heeft nog een authentieke uitstraling in tegenstelling tot bv Plagne centre. Je kan 's avonds op je lift pas met de gondel even naar "beneden"naar Bellecote of met een van de busssen naar Plagne centre. Die gaan tot 's avonds laat. Ik vind dit gebied echt top!!! Wat apres-ski betreft stelt het erg weinig voor, dus als je daarvoor komt kun je beter naar Oostenrijk gaan. Misschien komt het ook wel door de schrikbarend hoge prijzen halve liter bier 6,00 euro. Ook als je uit eten wil moet je diep in de buidel tasten, simpel kaas fonduetje ben je met zijn tweeen zo 6

Review by Machteld from Weert on Saturday Sep 29th. Visited La Plagne in february 2007 as couple

6.6 La Plagne, Savoie

Novice
8
Advanced
7
Expert
7
Offpiste
7
Snow
7
Lifts
n.a.
Family
6
Ambiance
6
Nature
6
Walking
5

La Plagne is een gezellig plaatsje, maar je moet er echt heen gaan voor het skien, het is werkelijk een fantastisch skigebied. We zijn al een aantal keren in Belle Plagne geweest. Het skien is nog beter geworden sinds de Vanoise expres in gebruik genomen is. Lekker zonnig gelegen. We hebben diverse appartementen bezocht. Voor jongelui misschien te weinig apres-ski. Prima te breiken vooral met de auto die je heel gemakkelijk kwijt kunt in de parkeergarage, waar je zo bij je appartement uitkomt. Meeste app. zijn aan de piste gelegen. Van alle La Plagne dorpen is Belle plagne het leukst. Het heeft nog een authentieke uitstraling in tegenstelling tot bv Plagne centre.

Review by Machteld from Kortrijk on Thursday Aug 30th. Visited La Plagne in february 2007 as friends

7.2 La Plagne, Savoie

Novice
7
Advanced
8
Expert
8
Offpiste
7
Snow
8
Lifts
n.a.
Family
6
Ambiance
7
Nature
8
Walking
6

Al jaren gaan we naar Plagne Soleil, lekker aan de piste, geen gezeul met je skis. Het is een gebied dat zeer goed te combineren is voor mensen die beginners en gevorderden bij zich hebben. Ook voor groepen die het skiën en snowbarden combineren, is het een fijn gebied. De apres-ski hebben de Fransen niet echt uitgevonden, maar in Plagne centre is echt wel gezelligheid te vinden. Al met al een fantastisch gebied met veel mooie sneeuw.

Review by Snowrabbit from Aalst on Wednesday Aug 22nd. Visited La Plagne in february 2007 as couple

Neighbouring ski resorts